Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

REIKIHOITO: 

Reiki on luontaishoitomenetelmä, jonka kehitti japanilainen Mikao Usui 1920-luvun alussa. Usui tarkoitti menetelmän fyysisten, emotionaalisten ja henkisten sairauksien hoitoon sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen. Hoidossa hoitaja siirtää käsiensä avulla parantavaa energiaa asiakkaaseen joko koskettamalla tai lähietäisyydeltä.

 

KAUKOREIKIHOITO:

Tehdään asiakkaalle lähettämällä hänelle energiaa. Asiakas voi olla missä päin Suomea tai maailmaa tahansa.

 

HEALING:

On myös energiahoito kuten reikihoito mutta voimakkaampi ja monipuolisempi. Healing hoidossa hoidettava voi esimerkiksi saada erilaisia  tuntemuksia kehoonsa sekä nähdä värejä. Läsnä voi olla myös hoidettavan oma suojelusenkeli tai hoidossa voi saada viestejä myös henkimaailmasta. Viestit voi ottaa vastaan niin halutessaan.

 

VALOENERGIAHOITO:

On myös energiahoito mutta hyvin lempeä ja rauhoittava. Hoidossa pyydetään mukaan enkeleitä hoitamaan asiakasta. Hoidossa olo on usein unenomainen ja hyvin levollinen. Hoidon aikana voidaan käydä chakrat läpi ne puhdistaen ja tasapainottaen jos se on tarpeen. Hoito muokataan aina asiakkaan tilanteen mukaan. Hoidossa saattaa tulla tietoa esimerkiksi myös edellistä elämistä tai voimaeläimistä.

 

MEEDIOISTUNTO:

 Istunnossa välitetään rakkaudellisia viestejä edesmenneiltä sekä henkioppailta.

 

KANAVOINTI:

Katson elämääsi ennen, nyt ja tulevaisuudessa, voit kysyä mitä vain elämääsi liittyen (terveys, raha, rakkaus, työ).